VIDEO | Medic ginecolog, șantajat de doi indivizi: I-au cerut 1.000 de euro pentru a nu-i strica reputația

0 77

Un medic ginecolog a fost obligat de doi indivizi să achite 1.000 de euro pentru a nu-și păta onoarea profesională. Doctorul s-a adresat la poliție, iar în rezultat, șantajiștii s-au ales cu o cauză penală.

După o lună de investigații, forțele de ordine au constatat că o femeie de 31 de ani și un bărbat de 35 de ani ar fi început să-l șantajeze pe medic, amenințându-l cu răspândirea unor știri defăimătoare și publicarea unor reportaje despre funcția și activitatea pe care acesta o desfășoară.

Pentru a nu-și păta reputația, pe data de 23 noiembrie victima a transmis indivizilor o sumă de 1000 de euro. Bănuiților nu le-a fost suficient, așa că au mai cerut de la medic încă încă 2000 de euro.  Atunci victima s-a adresat la poliție după ajutor, iar în data de 8 decembrie oamenii legii au reușit să localizeze și să rețină suspecții chiar în momentul în care primeau 20 de mii de euro de la victimă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Conform legii, persoanele vinovate riscă pedeapsă cu detenție de până la 10 ani sau amendă de până la 117 500 lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata