VIDEO | Momentul în care un hoț iese din magazin cu un laptop furat, surprins de camere

0 30

Un bărbat de 44 de ani a intrat într-un magazin din Capitală, a luat un laptop în valoare de peste 6.000 de lei și  și-a văzut de drum. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în încăpere. Acum, acesta a fost reținut de oamenii legii și riscă până la patru ani de pușcărie pentru furt.

Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, într-un magazin de pe strada Albișoara. Poliția a fost alertată de către administratorul centrului comercial care le-au comunicat oamenilor legii că din magazin a fost furat un laptop de model ,,ASUS”, prejudiciul cauzat fiind estimat la 6. 540 lei.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției s-a stabilit că individul prin acces liber a intrat în magazin și profitând de faptul că nu este văzut a sustras laptopul.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, suspectul a fost reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că laptopul pe care l-a furat din magazin, iar banii i-a cheltuit.

Acesta este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform Legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67. 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la patru ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata