VIDEO | Novak Djokovici a fost descalificat de la US Open după ce a lovit un arbitru cu o minge

Novak Djokovic, of Serbia, reacts after inadvertently hitting a line judge with a ball after hitting it in reaction to losing a point against Pablo Carreno Busta, of Spain, during the fourth round of the US Open tennis championships, Sunday, Sept. 6, 2020, in New York. Djokovic defaulted the match. (AP Photo/Seth Wenig)
0 87

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a fost descalificat, duminică, după ce a lovit o femeie arbitru de linie cu o minge, în optimile de finală ale US Open.
La scorul de 5-6, după un break al adversarului, în primul set al meciului cu spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 27 ATP, Djokovici a trimis o minge cu racheta către fundul terenului, aparent fără intenţia de a viza pe cineva.

Mingea a lovit în figură o femeie arbitru de linie, care s-a prăbuşit la pământ. Sârbul şi-a cerut scuze, dar a fost descalificat.
Decizia a fost luată de supervizorul turneului, elveţianul Adreas Egli. Carreno Busta merge, astfel, în sferturi.

Djokovici era neînvins în 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata