VIDEO | Renato Usatîi comentează tergiversările de la Curtea de Apel Chișinău

0 68

Renato Usatîi, despre tergiversarea luării unei decizii în dosarul secțiilor de votare din străinătate: ”Tot ce s-a întâmplat astăzi este deja o tărăgănare a procesului.

Când am venit în prima zi în fața instanței, am spus că dacă se merge pe seama recuzărilor permanente, la noi, până diseară, se termină judecătorii din Curtea de Apel, pentru că toți știu care și de-a cui este (n.r. magistrații). Azi am venit să auzim o decizie și, iar, recuzare. Mie mi se crează impresia că cineva nu are altă soluție

pentru a-și ridica ratingul și cere recuzări. Câte recuzări am urmărit în mass-media în ultimele zile, cred că nu au fost într-un an de zile.

Despre recuzare trebuiau să vorbească după plecarea lui Plahotniuc. Astăzi, toți spun ”oamenii lui Plahotniuc…, judecători….”, dar după plecarea lui Plahotniuc,

cei care au creat prima coaliție de ce nu au venit cu niște modificări clare în Codul electoral pentru a fi soluționată problema diasporei, numărul buletinelor de vot? Nimeni nu a deschis gura despre votul electronic, dar astăzi toți au început să bocească diaspora.

Îmi pare rău, pentru că este un show ieftin din partea justiției, dar mai mult show fac concurenții electorali.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata