VIDEO | Renato Usatîi: Karamalak și niște „nemernici” din FSB au trimis oameni la Chișinău să mă lichideze. Votăm împotriva „kuliokului” Dodon

1 1.366

Renato Usatîi a anunțat că hoțul în lege Grigori Karamalak, alias Bulgaru, și câțiva conducători FSB au trimis la Chișinău mai multe persoane care au sarcina să-l distrugă, pentru că a refuzat să-l susțină pe Igor Dodon în campania electorală pentru prezidențiale. Acesta susține că niște „nemernici” din FSB au început o serie de represiuni grave împotriva prietenilor săi din Federația Rusă, iar recent sora sa a fost reținută pe aeroportul din Moscova. Pentru a pune capăt acest „fărdelegi” provocate de Igor Dodon, Usatîi a îndemnat cetățenii să iasă masiv la vot și să voteze împotriva „kuliokului”, scrie deschide.md.

Usatîi a specificat că o parte din cei trimiși au ajuns la Chișinău, iar o altă parte trebuie să ajungă. Acesta a dat și numele generalilor și maiorilor FSB care lucrează împotriva sa. Este vorba de Miliutii Dmitrii, Maksim Ggromov și Saloha Valerii. El afirmă că din 2018, când aceste persoane au înțeles că nu-l pot controla, au declanșat un atac masiv împotriva sa, care trebuie să sfârșească cu lichidarea lui.

Totodată, acesta a prezentat și imagini video din momentul pregătirii unui dispozitiv explozibil care avea menirea să-l ucidă.

„În imagini este un moment din pregătirea dispozitivului explozibil împotriva mea. Aceasta se întâmpla în luna octombrie curent, în afara hotarelor R. Moldova”, a spus Usatîi.

Liderul PN a făcut încă o dată apel către cetățeni pentru a vota împotriva corupției întruchipată în persoana lui Igor Dodon.

„Toate supărările, toate emoțiile, poate ambițiile cuiva, duminică ieșim toți la vot să votăm contra kuliokului, contra corupției și contra unui președinte de buzunar. Astăzi noi trebuie să terminăm cu kuliokul, cu corupția și cu toate mizeriile care se întâmplă în R. Moldova și de asta noi toți cu Dvs. trebuie să ieșim la vot. Vă rog eu să analizați, mai trăim încă 4 ani așa cum am trăit până acum sau după data de 15 noiembrie începem o altă viață”, a declarat Usatîi.

1 Comentariu
  1. igor spune

    De atata, “Kuliokul” sa anflat,
    Ca igor Porcu mult a furat !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata