VIDEO | “S-a rugat, a mers după kulioace, a mers pe sub mese, iar acum inaugurează toalete”: Renato Usatîi a dat start acțiunii #DodonWCchallenge

0 232

Ironiile se țin lanț după inaugurarea cu mare fast de către socialiștii lui Dodon, candidat la al doilea mandat de președinte, a unui veceu la gimnaziul dintr-un sat. Inspirat de acest moment, Renato Usatîi a improvizat o acțiune similară, pe care a numit-o Proiectul național #DodonWCchallenge. Președintele Partidului Nostru a pregăgătit momentul cum se cuvine, cu pâine, sare, și nelipsita panglică roșie.

“Astăzi, pentru prima dată în istoria Moldovei moderne a avut loc un eveniment însemnat, care s-a produs sub patronajul lui Dodon. În decursul a patru ani, el s-a rugat, a mers după kulioace, a mers pe sub mese. Și iată că astăzi, un deputat socialist și președintele raionului au lansat în onoarea sa acțiunea #dodonWCchallenge. Nu putem să nu susținem această acțiune. Ați văzut toți cât de emoționant a fost momentul în care deputatul PSRM și președintele raionului au fost întâmpinați cu pâine și sare. Toți ați fost martorii celei mai importante acțiuni – inaugurarea unui veceu în școala dintr-un sat. Dăm start acțiunii #dodonWCchallenge. Astăzi, după o reparație cosmetică, dăm în exploatare veceul Partidului Nostru”, a spus Renato Usatîi.

Renato Usatîi a declarat că inițiază un challenge și transmis ștafeta colegilor săi primari din mai multe orașe.

“Îl susținem pe Igor Dodon și toate începuturile sale. Pentru continuarea proiectului, transmit ștafeta lui Nicolae Grigorișin, viceprimar al municipiului Bălți, lui Victor Bogatico – primar al orașului Rîșcani și Ninei Cereteu – primar al orașului Drochia”, a adăugat Usatîi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata