VIDEO | Scandal și îmbrânceli la Fălești. Dodon a refuzat să participe la dezbaterile propuse de Usatîi

0 237

Candidatului Partidului Nostru la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, a venit la o întâlnire electorală organizată de candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon, pentru a-i propune să desfășoare o dezbatere electorală în fața alegătorilor. Totuși, evenimentul s-a transformat în altercații, iar șeful statului în exercițiu a refuzat inițiativa lui Usatîi.

Totul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 25 octombrie, în raionul Fălești.

Renato Usatîi susține că s-a prezentat la întâlnirea cu alegătorii organizată de Igor Dodon din motiv că vrea să-i adreseze câteva întrebări, în contextul în care ultimul refuză să participe la dezbaterile electorale.

„Ne aflăm în raionul meu natal. Și haideți să organizăm niște dezbateri frumoase. Eu am câteva întrebări la domnul Dodon, el poate să-mi adreseze întrebări”, a declarat Usatîi.

În momentul în care președintele în exercițiu și-a făcut apariția, unii l-au aplaudat, alții au scandat „rușine”. Renato Usatîi a fost înconjurat de paza lui Igor Dodon și nu a fost lăsat să urce pe scenă. Pe fonul lozincilor rostite de Usatîi și susținători ai acestuia, Dodon și-a ținut discurscul în fața alegătorilor și grăbit a plecat.

Într-un final, după mai multe minute de scandal și altercații, întălnirea electorală a luat sfârșit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata