VIDEO | Susținătorii lui Trump au încercat să scoată de pe șosea autocarul de campanie al lui Biden

0 55

FBI-ul investighează hărțuirea autocarului de campanie al lui Joe Biden săptămâna trecută de către șoferi care afișau steaguri de campanie ale președintelui Trump, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al FBI, citat de CNN.

Incidentul a avut loc vineri, în Texas, în timp ce autobuzul de campanie se deplasa de la San Antonio la Austin. Un oficial al campaniei Biden a descris acțiunile automobiliștilor ca pe o încercare de a încetini autobuzul și de a-l scoate de pe șosea.

Vehiculele se pare că au încetinit pentru a încerca să oprească autobuzul în mijlocul autostrăzii; în jurul autocarului de campanie al candidatului democrat erau aproape 100 de vehicule. Personalul lui Biden a fost zguduit de eveniment, a declarat sursa, deși nimeni nu a fost rănit. Cei din autocar au sunat la 112, după care poliția locală i-a ajutat să ajungă la destinație.

Președintele Donald Trump a postat sâmbătă pe Twitter un videoclip cu incidentul, scriind: „I LOVE TEXAS!”, și duminică, la un miting de campanie, a spus că susținătorii săi „protejau” autobuzul.

Comentând incidentul, Biden le-a spus duminică seara reporterilor din Texas: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. În orice caz, n-am mai văzut un preşedinte care crede că acesta este un lucru bun”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata