VIDEO | Un cuplu amoros, reținut pentru comiterea unui jaf

0 55

Un tânăr și iubita acestuia au fost reținuți pentru comiterea unui jaf în capitală.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani originar din raionul Ungheni și amica acestuia de 28 de ani originară din raionul Basarabeasca, au fost reținuți pentru 72 de ore, pentru comiterea unui jaf stradal. Individul anterior a mai fost judecat pentru furt și jaf.

Cazul a avut loc la data de 24 noiembrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru fiind sesizați de către un bărbat în vărstă de 49 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe bd. I. Gagarin, în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil. La locul faptei polițiștii au stabilit că suspecții s-au apropiat de partea vătămată și aplicând violenața i-au sustras telefonul mobil de model ,,SAMSUNG” și bani. Suspecții, prin acțiunile lor au cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 2 600 lei.

Ofițerii de investigație și urmărire penală imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea suspecților în comiterea infracțiunii.

 

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, indivizii au identificați și reținuți la scurt timp. În cadrul acțiunilor procesual penale bănuiții și-au recunoscut vina .

Conform legislației în vigoare , pentru fapta comisă, persoanele riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata