VIDEO | Un taximetrist, prins beat criță la volan. Le-a spus polițiștilor că se simte rău din cauza COVID-19

0 31

Un bărbat de 54 de ani, originar din raionul Criuleni, a fost prins beat criță la volanul unui taxi. Șoferul avea o concentrație de 1,47mg/l în aerul expirat.

Ieri, polițiștii din Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat și stopat un automobil ce presta servicii de taxi, dar care se deplasa haotic. Bărbatul care se afla la volanul automobilului a refuzat să prezinte actele necesare.

Inspectoratul de Poliție Criuleni informează că polițiștii au observat că șoferul vizual se afla în stare de ebrietate, însă acesta susținea că doar se simte rău din cauza coronavirusului.

Fiind supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.47 mg/l. Pentru abaterea constatată, pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală prevăzută de art. 264/1 alin 1. ,,Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat” care se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata