VIDEO | Vasile Costiuc a stropit cu verde de briliant sigla PACE. Ce spune poliția

0 160

Liderul Partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc a stropit cu verde de briliant sigla Partidului Acasă Construim Europa (PACE). Gestul a fost comis pe 7 aprilie,

după ce, în ajun, un membru al formațiunii l-a stropit cu aceeași substanță pe viceprimarul de Sîngerei, provocându-i arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Costiuc a condamnat gestul membrului PACE.

„De ce nu s-a dus să-i toarne lui Șor „zelionkă” în cap, să-l găsească în Israel. Să-i toarne lui Plahotniuc, căruia i-a pupat mâna ani de zile, lui Candu… (…) de ce a găsit niște amărâți de consilieri”, a declarat  Costiuc.

Liderul Partidului Democrația Acasă a mai spus că îi va turna în cap lui Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, verde de briliant.

„Eu i-o torn în cap, unde-l prind, promit”, a spus Costiuc.

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat: „Poliția a fost sesizată pe marginea acestui caz. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior, la acumularea materialului probatoriu, persoana care se face vinovată va fi sancționată conform legislației”.

Am încercat să obținem un comentariu și de la liderul PACE, însă, până la această oră, Gheorghe Cavcaliuc nu ne-a răspuns la mesaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata