VIDEO | Veaceslav Platon i-a mâncat castravetele lui Vasile Costiuc în direct la o dezbatere electorală: Am și brânză

0 328

Dezbateri electorale mai puțin obișnuite la postul public național, unde doi concurenți electorali s-au apucat de mâncat castraveți, după ce moderatoarea i-a interzis unuia să vorbească, întrucât i-a expirat timpul pentru a se expune, scrie realitatea.md.

Mai exact, este vorba de candidatul și liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, care a fost oprit de moderatoarea dezbaterilor în timp ce încerca să-i adreseze o întrebare lui Veaceslav Platon, prezentatului candidatului independent Veaceslav Valiko.

Costiuc, fiind indignat de această situație a întrebat moderatoarea „ce să facă? Să mănânce „răsărită” (n.r. semințe de floarea-soarelui)”. În replică, moderatoarea l-a îndemnat să mănânce castraveții pe care i-a adus în studiou într-un coș, unde avea și alte bunătăți.

Vasile Costiuc nu a stat mult pe gânduri și așa și a făcut. Veaceslav Platon i-a urmat gestul acestuia, s-a apropiat, a luat un castravete și o caisă și ambii „ronțăiau” în direct, la dezbaterile electorale, unde o țară întreagă îi urmărea.

Reacția moderatoarei la situația creată a fost: Adevărat circ, nu dezbatere electorală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata