VIDEO | Vladimir Putin a avut o criză de tuse în timpul unei conferințe. Reacția Kremlinului

0 227

Într-o conferință video cu cei mai înalți oficiali ruși, Vladimir Putin a avut un acces de tuse repetat, ceea ce a ridicat semne de întrebare despre starea de sănătate a ”Țarului” de la Kremlin, titrează Daily Mail.

Într-o încercare de a minimaliza situația, secvența video a fost editată, pentru ca tusea să nu mai pară atât de severă, iar purtătorii de cuvânt au insistat asupra faptului că președintele Rusiei se simte bine, iar starea sa de sănătate este una bună.

Pe filmare poate fi observat cum Putin, în vârstă de 68 de ani, se străduiește să termine o propoziție printre episdoade repetate de tuse. „Președintele și-a cerut scuze și a continuat conferința aproape fără oprire”, a scris agenția rusă de presă TASS.

În conferința online erau ministrul de finanțe Anton Siluanov împreună cu alți înalți oficiali. Radio Mayak a distribuit filmarea inițială, comentând: „corzile vocale ale lui Putin s-au dat bătute, în timp ce acesta își punea Guvernul să lupte împotriva Covid-19”.

Spre deosebire de alți lideri ai lumii, precum Boris Johnson sau Donald Trump, se crede că Vladimir Putin a reușit să se ferească de infecția cu Sars-Cov2.

În ciuda faptului că în Rusia au apărut două vaccinuri, dintre care unul testat de fiica sa, Katerina, de 34 de ani, Putin nu și-a făcut vaccinul. El a rămas izolat în mare parte din timp, mai ales după o situație tensionată din aprilie, când a luat contact cu un medic infectat de la o clinică din Moscova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata