VIDEO | Vladimir Voronin: PDM va sta deoparte și va spune că l-a susținut pe cel care va câștiga alegerile. Prostituție Politică

0 238

Conform unor declarații ale fostului Președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin Partidul Democrat a ales calea tăcerii în perioada alegerilor Prezidențiale pentru a vedea mai întâi cine câștigă, scrie sursa citată.

Vladimir Voronin susține că Diacov, Președintele de onoare al Partidului Democrat, mereu a așteptat să vadă cine se câștigă.

„Conștient nu au înaintat candidat și au tăcut toată campania electorală, n-au zis nici mârc… Tac și rabdă și după ce o să vadă cine câștigă și vor spune că noi l-am susținut.” a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța, la postul TV N4.

Liderul comuniștilor mai spune că în pofida că Pavel Filip ar ocupa funcția de Președinte al Partidului Democrat, acolo astfel de decizii le ia în continuare Diacov.

Voronin susține că aceasta este „prostituție politică” și că PD-ul ar fi mari maeștri în aceasta.

Amintește că-n cadrul unui briefing de presă susținut astăzi, 7 noiembrie de către Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, aceștia au evitat să-și îndemne electoratul în a susține unul din cei doi candidați la prezidențiale care se vor duela pe 15 noiembrie, atunci când va avea loc turul 2.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata