VIDEO | „Vom bloca parlamentul, guvernul, vămile, aeroportul”. Agricultorii anunță un protest de amploare pentru marți

0 169

Agricultorii au decis că vor reveni în centrul capitalei marți, 22 decembrie, la ora 10:00, pentru un nou protest. Decizia a fost anunțată de către unul dintre organizatori, după ce a expirat ultimatumul pe care l-au dat în ajun autorităților. În fața demonstranților a venit deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, scrie sursa citată.

„La moment, domnul Mudreac care reprezintă PSRM, cea mai mare fracțiune din parlament, și de care depinde tot, nu răspunde la telefon și nu vrea să participe la negocieri. Dacă el nu participă, practic celelalte componente care au fost ieri la discuții nu pot soluționa problema. Acum, noi intuim ce se face iar, am înțeles că o parte dintre legile adoptate la miezul nopții au fost deja promulgate”, a anunțat unul dintre organizatorii protestului.

Agricultorul le-a propus celorlalți protestatari să revină în centrul capitalei pe 22 decembrie.

„Vă rugăm să fiți solidari. Luni să ne dați o zi de rezervă să discutăm și marți, toți împreună, cu transportatorii, HoReCa și toată țara, să ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale și să decidem ce facem mai departe”, a declarat acesta.

„Marți vom reveni cu acțiuni mult mai dure. Vom bloca parlamentul, guvernul, vămile, aeroportul”, a anunțat un alt fermier, în aplauzele celorlalți protestatari.

În fața protestatarilor a venit și deputatul Platformei DA Alexandr Slusari. Acesta a anunțat că proiectul bugetului de stat va fi promulgat astăzi sau mâine.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata