Vlad Bătrâncea, despre apariția lui Igor Dodon fără mască la mai multe evenimente: „ Este fotografiat în momentele când scoate masca pentru câteva minute”

0 89

Igor Dodon poartă tot timpul mască, doar că este prins și fotografiat în momentele în care aceste pentru câteva minute o scoate. De această părere este deputatul socialist, Vlad Bătrâncea.

„El a venit, a intrat în instituție cu mască și respectă aceste condiții, pur și simplu cineva l-a prins în acel moment când și-a scos masca. Eu tot pot merge uneori fără mască. La ședințele pe care le-am avut, mereu a purtat mască. El asta înțelege foarte bine, că nu este corect să apari în public fără mască. El este doctor în știință, este un om foarte pregătit și înțelege aceste lucruri. De exemplu, când a fost filmat și-a scos mască, pentru că nu a vrut să apară cu mască în cadrul filmării”, a spus politicianul în cadrul emisiunii Cutia Neagră.

De asemenea, acesta a menționat că în această situație politicienii trebuie să transmită societății un exemplu: „Dar noi cu toții mai facem greșeli și nimeni nu este sfânt”, a conchis Bătrâncea.

Amintim că, Igor Dodon a fost de mai multr ori criticat, pentru că nu ar fi purtat măști la mai multe evenimente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata