Vladimir Putin a fost ales cel mai atrăgător bărbat din Rusia

1 51

Setea rușilor pentru „cineva ca Putin” încă n-a dispărut după numeroșii ani de călărit la bustul gol și excursii mediatizate de vânătoare, scrie Moscow Times.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat publicat vineri de site-ul Superjob.ru, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.

Burlacul în vârstă de 68 de ani a fost singurul care a obținut un procent de două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă.

19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

„Rusii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru, în pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus față de anul trecut.

1 Comentariu
  1. Dromihete spune

    De dorit ar fi să fie și cel mai cu dreptate sef de stat rus. Se spune că Stalin regreta, că unele popoare sunt dezunificate. Avea în vedere coreienii, germanii. Probabil că s-a gîndit și la moldo-romîni, odată ce a binecuvîntat reîntoacrea Transilvaniei României . Să nu fi fost asasinat , poate că acum eram un neam. Dar asta nu convenea lui Hrușciov, unul din actorii invaziei de la 28 iunie 1940 asupra României de Est

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata