Vladislav Kulminski: Igor Dodon vrea să arunce ţara în haos şi apoi să pună toată responsabilitatea pe Maia Sandu

0 150

În urma alegerilor prezidenţiale pe care le-a pierdut, Igor Dodon, a înţeles că succesul lui politic şi al partidului său depinde de gradul de divizare a societăţii.

Astfel, în perspectiva alegerilor parlamentare anticipate, Igor Dodon va propaga mai multe subiecte sensibile despre limbă, etnie, vector extern de dezvoltare,

menite să dezbine societatea.

Opinia a fost exprimată ieri seara în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, de către preşedintele Institutului pentru Iniţiative Strategice de la Chişinău, Vladislav Kulminski.

„Scopul lui Igor Dodon este de a arunca ţara în haos, ca toată lumea să ştie că Maia Sandu şi echipa ei nu este capabilă să gestioneze criza economică şi COVID-19
şi să dea toată responsabilitatea pentru tot ce se va întâmpla în următoarea jumătate de an pe Maia Sandu şi pe partidele de centru dreapta”, a declarat Kulminski.

Acesta a menţionat că „agendă respectivă este una destructivă”. „Dodon a folosit-o în turul II al alegerilor prezidenţiale şi a pierdut”.

„Doamna Sandu are o agendă pe care vrea să o implementeze, cum ar fi reforme în sistemul judecătoresc, dar domnul Dodon va încerca să facă totul posibil

ca noi să vorbim despre reglementarea conflictului transnistrean, despre anumite escaladări şi el ar putea face anumiţi paşi în acest sens”, a conchis Kulminski.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata