Zinaidei Greceanîi: Astăzi este o zi decisivă pentru statul Republica Moldova

0 8

„Astăzi este o zi decisivă pentru statul nostru, Republica Moldova. Sper că cetățenii să ia o decizie corectă, pe care au făcut-o singuri, neinfluențați și cu care să fie împăcați în inimă și în suflet”. Declarația Zinaidei Greceanîi a fost făcută la ieșirea din secția de votare, unde președintele Parlamentului și-a exprimat opțiunea de vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

Șefa legislativului, care a venit la urne împreună cu soțul, a declarat că a votat pentru o echipă de oameni stataliști, profesioniști, care anterior au știut să gestioneze crize, inclusiv politice, economice, financiare, sociale și au ieșit din ele cu brio. Politiciana și-a exprimat speranța ca în Parlament să fie din nou o astfel de echipă, care să guverneze neinfluențată, să apere interesele țării.

Zinaida Greceanîi a îndemnat alegătorii să iasă la vot și, de sine stătător, să-și decidă soarta.

La urne sunt așteptați peste 3 milioane de votanți, în Registrul de Stat al Alegătorilor fiind înscriși 3 282 837 de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata